top of page

Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 31 Οκτωβρίου 2024


Ο Δήμος Αιγάλεω, ως κύριος εταίρος, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου EUI Ολοκληρωμένα Συμμετοχικά Εργαλεία για μια Οικονομικά Προσιτή Κατοικία (Rock the Block) καλεί ιδιοκτήτες, ενοικιαστές και διαχειριστές πολυκατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αιγάλεω να υποβάλλουν ως εκπρόσωποι των πολυκατοικιών τους, αίτηση συμμετοχής στο έργο.


Κατεβάστε ολόκληρη την πρόσκληση και διαβάστε τους όρους εδώ:




Δείτε οδηγίες για την υποβολή της αίτησης ΕΔΩ.


Η τελική επιλογή των πολυκατοικιών θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αξιολόγηση από αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αιγάλεω, η οποία θα λάβει χώρα σε δύο στάδια. Κάθε αίτηση θα αξιολογείται συγκριτικά έναντι προκαθορισμένων κριτηρίων

Οι συμμετέχουσες πολυκατοικίες θα κληθούν να υπογράψουν μέσω των εκπροσώπων τους σχετική σύμβαση με το Δήμο Αιγάλεω, ο οποίος θα αναλάβει μέσω του προγράμματος «Rock the Block» τη συνολική χρηματοδότηση και υλοποίηση των προτεινόμενων παρεμβάσεων.

Οι ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πολυκατοικίες, 100% επιδοτούμενες από το πρόγραμμα, συνεπάγονται πολλαπλά οφέλη για τις πολυκατοικίες, τα διαμερίσματα, τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές ακόμη και για τις γειτονιές. Οι πολυκατοικίες θα λάβουν τις ακόλουθες παροχές:


●       100% επιδότηση κόστους παρεμβάσεων με ανώτατο όριο τις 180.000 €

●       Δυνατότητα ανάληψης της διαχείρισης των διαθέσιμων προς ενοικίαση ακινήτων των πολυκατοικιών (βλ. ενδεικτικά, εύρεση ενοικιαστών, σύναψη μισθωτηρίου συμβολαίου κ.ά.) από το Γραφείο Στέγασης του Δήμου Αιγάλεω.

●       Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, τις προϋποθέσεις αλλά και τις δεσμεύσεις των ιδιοκτητών των πολυκατοικιών θα βρείτε στην αναλυτική πρόσκληση του Δήμου Αιγάλεω.



Οδηγίες Υποβολής Αίτησης

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αναλυτικές οδηγίες και υποδείγματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του έργου rocktheblock.gr/call

 

1. Αυτοπροσώπως σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου στη διεύθυνση Ιερά Οδός 364 & Κάλβου Ανδρέα, Τ.Κ 12243, Αιγάλεω Αττικής, Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Διαφάνειας, μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2024 στις 14.00.

2. Ταχυδρομικώς σε έντυπη μορφή, μέσω ΕΛΤΑ ή courier, στη διεύθυνση Ιερά Οδός 364 & Κάλβου Ανδρέα, Τ.Κ 12243, Αιγάλεω Αττικής, Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Διαφάνειας, μόνο εφόσον η άφιξη του φακέλου γίνει στα γραφεία του Δήμου Αιγάλεω μέχρι την ημέρα και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής, 31 Οκτωβρίου 2024 στις 14.00 (η ημερομηνία αποστολής - σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

3. Μέσω email σε ηλεκτρονική μορφή, με την αποστολή όλων των δικαιολογητικών με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@rocktheblock.gr, μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2024. Σε περίπτωση που δεν λάβετε εντός 3 εργάσιμων ημερών απαντητικό email επιβεβαίωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2132044862.

 

Ερωτήσεις και Επικοινωνία

 

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@rocktheblock.gr και στο τηλέφωνο 2132044862.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε στην  ανοιχτή εκδήλωση του έργου που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγάλεω, Θηβών 314 και Θεσσαλονίκης.



 

Comments


bottom of page